Jokikunnan Seurojentalo

Jokikunnan Seurojentalo sijaitsee
mäen päällä keskellä kylää.

Osoite: Luolaistentie 30, 03430 Jokikunta

Varauskirjan hoitaja
Anne Riikonen
puh. +358 50 501 4510 (varaustiedustelut puhelimitse)

Jokikunnan Urheilijoiden omistama talo on suosittu tapahtumien järjestämispaikka niin jokikuntalaisille kuin muillekin. Tila soveltuu erittäin hyvin kokouksiin, perhejuhliin, koulutuksiin, seminaareihin ja muihin tapahtumiin.

Jokikunnan Seurojentalo on valmistunut vuonna 1936. Talo rakennettiin Suojeluskunnan, Jokikunnan Urheilijoiden ja Pienviljelijäyhdistyksen toimesta sekä kyläläisiltä saatujen lahjoitusten ja talkoiden voimalla. Talo oli ahkerassa käytössä jo ennen sotia, siellä pidettiin muun muassa paljon iltamia ja tanssiaisia. Talvisodan aikana talo oli vuokrattu Helvarin tehtaan käyttöön. Kun Jokikunnan koulu paloi syksyllä 1942, kunta vuokrasi seurojentalon kouluksi. Koulua pidettiin seurojentalolla siihen saakka kun uusi, nykyinen koulurakennus valmistui vuonna 1950.

Taloa on remontoitu vuosien varrella vastaamaan nykypäivän tarpeisiin – kuitenkin vanhaa hirsitalon henkeä vaalien. Seurojentalon ylläpidosta ja vuokrauksesta vastaa Jokikunnan Urheilijoiden lisäksi kyläläisistä koostuva erikseen nimetty talotoimikunta.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan paikan päälle!

Jokikunnan seurojentalo on myös Facebookissa ja Instagramissa.